Sjung om studentens lyckliga dar!

Vi går mot ljusare tider, vilket vi i fotobranschen är ytterst lyckliga över. Äntligen får vi klättra ut ur vår dammiga studio och omfamna ljuset. Den här tiden på året är till stor del en tid för reflektion över året som gick, samt en framåtblick över året som kommer. Vi planerar kommande jobb, ser över butikens behov, samt inväntar rusningen som kommer snarast. Just nu jobbar vi alla fyra med olika produktioner över hela regionen. Mycket spännande på gångs. Bröllopssäsongen närmar sig och vi har redan avverkat ett par stycken och vi är inte ens ute ur januari ännu!

Våren har tendens att rusa ifrån oss och därför har vi som vana här att börja boka in alla examensfotograferingar nu redan. Bokar man sin fotografering innan den 11 mars så får man den till ett rabatterat pris. En del bokningar har redan kommit in och vi är glada och förväntansfulla inför studentveckan som är lika intensiv som den är rolig.

Så ni som tar examen i år, hör av er! Vi fotar er mer än gärna. Vi har tider både i Ekenäs och Karis och precis som tidigare år är man ytterst välkommen att släpa med sig hästen hunden eller golfklubborna och tennisracketen.

Här ligger chefen och plankar. Bara den biten är värd att dyka upp för.  Vi ses i sommar!

//Nina