Personalen tipsar: Smart julklappstips och den senaste telefongrejen

Är du en av dom som går omkring och letar julkpappar utan att egentligen veta vad du ska köpa? Varför då inte köpa någonting som alla har nytta av...

Hos oss kan du nämligen köpa smarta, blinkande och lysande reflexer som man kan fästa på armen, cykeln eller nyckelringen. Det finns t.o.m sådana som du kan fästa på cykeln . Reflex är ju något som vi alla behöver och som de flesta som sitter vid ratten är tacksamma över att folk använder. Efter att min dotter fick en blinkande rosa reflex har hon blivit flitigare med att använda den när hon går till bussen och bilisterna gör vågen. Reflexen heter Slaplit och finns i olika färger. 

 

DSC_0099.jpg

Om du redan har lyst upp dig själv och dina bekanta så kan det vara att dom inte har kommit över det senaste telefontillbehöret ännu: POPSOCKET. 

Den fungerar som hållare och stativ till smartphone. Man får ett bättre grepp om telefonen när man pratar, fotar och filmar. Man kan också använda den till att snurra hörlurarna runt när man inte använder dom. Det bästa med dom är att dom finns med många olika, roliga motiv så det finns en för alla smaker. Kidsen diggar men det här är något för alla! Välkommen in och välj din favorit. (från 9,90€)

 

DSC_0084.jpg
DSC_0094.jpg