Goda grannar

En av de trevligare sakerna med att jobba i småstäder är den goda andan som finns företagare emellan. Åtminstone här i centrum så har vi ett bra samarbete med varandra och går man längs med Kungsgatan så säger men hej hej åt alla håll och kanter. Det är fint. Därför är det extra kul att göra jobb tillsammans med våra grannar. I somras öppnade Motionslagret på Skillnadsgatan i Ekenäs. Vi började nästan direkt samarbetet med dom då vi fotade deras produkter i september i koordination med Paula som jobbar deltid med Robert och Brando som startat upp butiken. Mycket skoj för oss också, att göra jobb som faller lite utanför våra dagliga sysslor.

Motionslagrets glada gäng.

Vi här på Fotofabriken går också numera klädda i Hummel, som är ett av det märken som Motionslagret företräder. Vi tryckte upp vår egen logo på kläderna hos en annan lokalföretagare, MN-Textil, och det blev ju fint som tusan. Nu är vi som jobbar här utrustade med matchande arbetsskjortor, och vi behövde inte gå längre än 200 meter för att uträtta detta. Stöd era lokala företag! Dessutom går nästan allting att fixa som inte råkar finnas i butikerna just då, de flesta företagare är måna om att fixa fram det som kunden behöver.

Här följer en fokuserad bild på chefen i arbetskläder. Han ser trött ut, säger han. Måhända, men vi intygar att han ser pigg ut sin ålder till trots.

Kjell, gladare i verkligheten.

Kjell, gladare i verkligheten.

Nu fortsätter vi dagen med diverse jobb: Jenny fixar den nya skyltningen i fönstret som ska upp om ett par veckor, Kjell och Johan filmar i studion, Chrisse skannar gamla bilder, och jag gör tryckmaterial till vår inkommande Fest-och Bröllopsmässa den 18 mars. Och sen är det ju strax fredag igen! Förresten, hoppas alla abiturienter njuter av dagen! Missade godisutdelningen men förstod att lastbilen nog surrade förbi här i Ekenäs iallafall.

Allt gott!

//Nina

Inlägget är ett samarbete med Motionslagret