Välkomna på mässa!

På lördag ska ni ta er till affärshuset Kungsen här i Ekenäs. Då ordnas nämligen den årligt återkommande Fest-och Bröllopsmässan. Vi från Fotofabriken brukar hänga där och dela ut godis och snacka goja. Vi vill ju helst träffa Er blivande brudpar eller festprissar i behov av fotograf men vi blir glada oberoende om ni bara vill prata loss en stund.

Mässan drar igång klockan 10 och vi är ett stort antal företagare som deltar. Allt från restauranger och tårtmakare till florister och sömmerskor är representerade så vi tycker verkligen att ni ska komma förbi och ta er en titt. Evenemanget är gratis och vi har modeller på plats hela dagen som visar upp diverse plagg, frisyrer, buketter och sminkningar.

Det här året finns såväl Kjell som Jenny på plats för att svara på era frågor på mässan medan Chrisse styr butiken den dagen, och jag är i Helsingfors och fotar bröllop (håll tummarna för alt annat än snöstorm.)

Vi ses på lördag!

//Nina

Blogg.jpg
Blogg1.jpg