Tapeter

Jag läste häromdan att det är trendigare än någonsin att tapetsera bilder på väggarna. Det betyder att vi är jättetrendiga här hos oss, för vi fixar ju fototapeter åt er! Snabbt, enkelt och roligt är det, och inte så dyrt heller. Den senaste tiden har också flera företag köpt tapeter av oss, tex J&Co digital, Ormnäs Camping och många fler. Några har haft egna bilder, några har använt våra bilder.

Själv har jag lite sämre erfarenhet av tapetsering...svärmor hade flyttat, och hennes pojkvän och jag skulle tapetsera åt henne. Det slutade lite tokigt då hennes pojkvän föll ner från stegen, och tog tag i mig på vägen ner, och oturligt nog hade han en tapetkniv i handen...det slutade med att jag satt eftermiddagen på sjukhuset, lite svag av blodbrist, och ihopsydd med några stygn...det här hände förresten samma dag som prinsessan Diana begravdes. (Det är kanske inte så intressant, men jag nämner det ändå.)

Var försiktiga när ni tapetserar:)

Kjello

Den här finns på Ormnäs Camping, i gången då du går till Bossa Nova Beach Club. 10,5 meter lång.

Den här finns på Ormnäs Camping, i gången då du går till Bossa Nova Beach Club. 10,5 meter lång.

I Karis telefons utrymmen på Grönalundsgatan kan du hitta simhopparen.

I Karis telefons utrymmen på Grönalundsgatan kan du hitta simhopparen.

Aktiakontoret i Ekenäs slog på stort, och tapetserade alla kontor med mina bilder. Det blev en väldigt snygg helhet i svartvitt.

Aktiakontoret i Ekenäs slog på stort, och tapetserade alla kontor med mina bilder. Det blev en väldigt snygg helhet i svartvitt.