I väntan på grönskan.

Snart har Fotofabriken funnits vid torget i fem månader. Det verkar som att de flesta av våra gamla kunder hittat oss utan desto större problem. Vi hoppas självklart att många nya kommer in också. Vi är ytterst glada över våra nya utrymmen. Faktum är att de flesta tycker att butiken verkar mycket större nu, trots att den är en ganska stor del mindre än vår förra. Men lyckad planering, nivåerna och våra stora fönster ger en känsla av rymd. Dessutom så har vi en fin utsikt över torget när vi står och jobbar med bildbeskärning av utskrifter.

Utsikten från våra övre fönster en vanlig onsdag i april.

Utsikten från våra övre fönster en vanlig onsdag i april.

Just nu går dagarna åt till att förbereda inför sommaren, boka in fotograferingar (om ni har ett datum klart så lönar det sig att boka sånt redan nu, sommaren går fort), och att se till att hålla produktlagret i skick. Redigeringsjobb kommer in i en jämn ström och Jenny har de senaste dagarna sysselsatt sig med att fixa nya fonder och bakgrunder till vår studioverksamhet i Sporrong.

Jenny håller koll på ramsortimentet. Just nu finns en del exemplar till salu för -20%

Jenny håller koll på ramsortimentet. Just nu finns en del exemplar till salu för -20%

Passfoton tas fortfarande här i butiken, på nedre plan. Ingen tidsbokning krävs och bilderna kan vi skicka direkt till polisen.

Passfoton tas fortfarande här i butiken, på nedre plan. Ingen tidsbokning krävs och bilderna kan vi skicka direkt till polisen.

Vi närmar oss examensveckorna vilket betyder att snart jobbar vi utomhus för det mesta. Himla skönt ändå. Vi hoppas på bra väder och att grönskan skulle explodera snart. Men det verkar ta sig, som varje år. Det finns fortfarande ströplatser kvar för er som vill ha examensfoton tagna. Boka nu så hittar vi säkert nåt som passar just Dig.

Kjell är inte sådär ledsen som han ser ut, mera fokuserad kanske? Jag sitter bredvid honom uppe på kommandobryggan. Otroligt nog så stör vi inte varandra trots avsaknaden av väggar. Det finns ju hörlurar.

Kjell är inte sådär ledsen som han ser ut, mera fokuserad kanske? Jag sitter bredvid honom uppe på kommandobryggan. Otroligt nog så stör vi inte varandra trots avsaknaden av väggar. Det finns ju hörlurar.

Chrisse och Jenny sitter en våning under oss så vi kan sitta och vinka till varandra vid behov. Hej hej!

Chrisse och Jenny sitter en våning under oss så vi kan sitta och vinka till varandra vid behov. Hej hej!

Jag sätter igång bröllopssäsongen nästa helg och sen är det full fart igenom hela sommaren. Ska bli roligt att sätta igång igen med den biten, nu har det ju varit paus ett tag för min del. Så, vi hoppas att vädergudarna är på vår sida i år igen. Om inte, så betyder det ju faktiskt tur med lite regn den dagen.

I övrigt så får vi önska er en härlig Valborg! Vi har öppet till klockan 13 på måndag och tisdag håller vi stängt.

Allt gott!

//Nina

Vi har fri dekoration på våra skrivbord så Leif G.W. Persson bor på mitt. Håller arbetsmoralen i skick.

Vi har fri dekoration på våra skrivbord så Leif G.W. Persson bor på mitt. Håller arbetsmoralen i skick.