Talanger i final

Tika Sevón-Liljegren är den senaste talangjaktsvinnaren från Raseborg, hon vann ju som bekant X-factor i förra veckan. Stort grattis ännu en gång önskar vi här på Fotofabriken! 

Minns ni 2012, våren då Mikko Sipola deltog i The Voice of Finland? Jag minns hur många kunder som pratade om honom med oss i butiken, hur flera av våra samarbetspartners på olika håll av landet kunde skicka mail till oss som handlade om The Voice of FInland. Men mest minns jag en samarbetspartner i Åbo, hur de på sina morgonmöten, kaffepauser och lunchpauser endast pratade om just den tävlingen. Varför pratade alla med oss då? Jo, för att vi tog promobilder på Mikko, och Fotofabrikens logo syntes lite här och där...

Ett år senare var Emilia Ekström med i The Voice. Och bra gick det där med, hon kom ju tvåa! Helt otroligt vilka talanger vi har i Raseborg. Och det lär fortsätta, det tror jag. För er som tänker ställa upp i talangjakter vill vi på Fotofabriken bara säga: -Kom och ta promobilder hos oss, för alla tre talanger vi fotat, har kommit till final, det ni, kan ju inte endast vara ett samanträffande:)

Hoppas alla går till Karelia ikväll, där Tika ordnar en konsert som tack till alla som röstat henne till vinnare. ( https://www.netticket.fi/tika-sevon-liljegren )

Ha en bra fortsättning på veckan!

H:Kjell

Tika vann X-FACTOR 2018

Tika vann X-FACTOR 2018

Emilia kom tvåa i The Voice of Finland 2013

Emilia kom tvåa i The Voice of Finland 2013

Mikko, vinnare av The Voice of Finland 2012

Mikko, vinnare av The Voice of Finland 2012

Mikko anländer till folkfesten som ordnades på Rådhustorget

Mikko anländer till folkfesten som ordnades på Rådhustorget

DSC_2882.JPG
Härlig stämning!  

Härlig stämning!