NY ÄGARE!

Fotofabriken byter ägare!

Den 1.6.2019 tar företaget Oy aaBee Ab över hela verksamheten med butik och fotograferingstjänster. Det betyder att kunderna får samma service som tidigare. Chrisse Ryhänen jobbar kvar en tid för att köra in de nya ägarna. De bedriver för tillfället fotoaffären Hymykuoppa i Kyrkslätt (www.hymykuoppa.fi och www.aabee.fi).

Jag kommer i fortsättningen att fota en del för nya Fotofabriken, men har också andra jobbplaner för hösten 2019 och framöver. För mig känns det här som en perfekt lösning!

Namnet Fotofabriken kommer alltså att leva vidare. Att lämna över mitt verk Fotofabriken är naturligtvis en process med många känslor. Men jag är övertygad om att fabriken är i goda händer och har en spännande framtid framför.

Så alla raseborgare, anlita Fotofabriken också i fortsättningen. Det är endast genom att stödja lokala företag och företagare som de kan hållas kvar. Tänk lokalt, tänk långsiktigt, tänk smart!

Tack alla kunder och samarbetspartners!

Vi ses,
Kjell